Om Bingoplader.dk

Hos Bingoplader.dk kan du gratis downloade bingoplader og bankoplader.

Vi er vilde med bingo og banko, og det er vores mission at udbrede kendskabet og glæden til spillet til så mange mennesker som muligt.
Det er derfor, at vi her på siden giver læserne mulighed for at downloade bingoplader helt gratis.

Du kan både spille bingo hjemme med familie og venner eller ovre i din lokale bankohal, men du kan også spille mod andre bingospillere fra hele verden på nettet. Det er ganske underholdende, og du kan vinde store gevinster, hvis du er heldig.

Vi anmelder de bedste bingosider og guider dig med gode råd til, hvordan du får fingrene i de bedste bingo bonusser og andre tilbud. Vi samarbejde naturligvis kun med ansvarlige bingosider, og de har selvfølgelig alle dansk licens udstedt af Spillemyndigheden.

Når du tilmelder dig en af de spiludbyder, som vi samarbejder med (d.v.s. klikker på links og bannere, og bliver taget videre til en spiludbyder), så modtager vi kommission fra denne spiludbyder. Den Indtægt vi har herved, bruger vi på at drive bingoplader.dk. Uden denne kommission ville det ikke være muligt at arbejde med hjemmesiden.

Vi tager naturligvis ludomani og spilleafhængighed meget alvorligt og opfordrer dig på det kraftigste til at kontakte et af de otte centre hvis du ser faresignaler. Du kan altid få gratis hjælp til din afhængighed. Spil skal være sjovt, og husk det er dig der styrer spillet – ikke omvendt. Læs også gerne vores artikel om ansvarligt spil.

Vi er glade for, at du har valgt at besøge bingoplader.dk. Vi ønsker dig mange rækkegevinster, sidegevinster og bingo jackpots.
Held og lykke!