HyggeSpil.dk Bingo er Allers eget bingounivers

Hyggespil.dk Bingo

Få 2 måneders adgang til Allers ugeblade og magasiner

HyggeSpil.dk er Alle-koncernens eget bingounivers
  • Dansk produkt
  • Hjemmeside & bingolobby
  • Mobil app
  • Lækkerier fra HyggeSpil.dk Bingo
  • Kampagner
3.8

Samlet bedømmelse af HyggeSpil.dk Bingo

HyggeSpil.dk Bingo er Aller-koncernens bingoprodukt. Der er dømt hygge fra begyndelsen med et univers bygget op så alle kan være med. Softwaren er leveret af Microgaming, som også leverer til Danske Spil Bingo og Bingohallen.dk. Velkomsttilbuddet byder bl.a. på adgang til Allers mange ugeblade og magasiner.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Anmeldelse af Hyggespil.dk Bingo

Hvis du leder efter en hyggelig omgang online bingo, så er hyggespil.dk et godt sted at starte. Ejeren bag denne nye bingoudbyder er ingen ringere end Aller koncernen, og de er jo eksperter i god underholdning. Når du opretter dig som kunden får du tilmed 2 måneders gratis adgang til App??en Pling, hvor du kan læse Billed-Bladet, Se og Hør og alle de andre kendte danske ugeblade.

Hyggespil.dk er både et online casino og en bingoudbyder, men der er også Sudoku og Danmarks største samling af gratis krydsord. Målet er at lave landets hyggeligste spilunivers, og vi vil lade det være op til dig selv at vurdere, om de er kommet i mål med målsætningen.

Bingoplatformen er leveret af MicroGaming, som også leverer bingo til Danske Spil og Bingohallen.dk. Kvaliteten er med andre fra øverste hylde, og pladepriserne er samtidig holdt helt i bund. Det koster fra 40 øre og op til 2,40 kroner, så du behøver ikke at smadre sparegrisen for at hygge med på Hyggespil.dk.

Dansk produkt

Der er gjort rigtig meget ud af bingo hos Hyggespil.dk. Der er tre forskellige bingorum, som alle er netværksrum. Det betyder store gevinster, men også mange spillere, så det kan godt være svært at få pladen fuld, inden en engelsk husmor har råbt ??Bingo!?? ovre i Brighton.

Selvom bingoproduktet som sådan er internationalt, så er kommunikationen dansk. Bingorummene hedder således Venskabs Bingo ?? godt navn i øvrigt ?? Regnbuerummet og Safir Bingo og i alle rum er der en fin Jackpot som nok skal kunne få Gamle Ole op af stolen. Der spilles for resten både Bingo med 75 kugler og med 90 kugler, men uanset, hvilket rum du vælger, så forsikre vi dig om, at det godt kan betale sig at få pladen fuld.

Hyggespil.dk har valgt at lade de to tegneseriefigurer Helle og Lykke gå igen overalt på hjemmesiden. Det er selvfølgelig smag og behag om man synes det bidrager med noget godt eller ej. Her på redaktionen hælder vi mest til det sidste, men de skal dog have point for at gøre forsøget og for at være konsekvente i deres kommunikation af siden.

Hyggespil Bingo har en Live Chat, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 01.00.

Bingo chatten

Hyggespil Bingo har gjort en hel del ud af deres bingochat. Hver dag mellem 17.00 og 21.00 kan du chatte med Sofie og Sabrina, som er Aller koncernens helt egne bingo chatværter. På gode dage har de søde værter også lidt præmier med til spillerne, men det er ikke helt til at blive klog på, hvornår det sker.

Læs mere om Hyggespil.dk chatværterne lige her.

Men vinder du en stor gevinst på din bingoplade, så får du i hvert fald tit lykønskninger med på vejen, og det er jo altid rart. Der er som regel daglige quizzer og forskellig spas i chatten, og det er forskelligt, hvorvidt du skal have købt en plade til bingospillet eller ej for at kunne vinde præmier i konkurrencerne.

Hjemmeside og bingolobby

Hyggespil.dk er som sagt bygget op omkring tegneseriefigurerne Helle og Lykke, og deres navne er jo nok ikke helt tilfældigt udvalgt, hvis du forstår sådan en lille en.

Selve bingosiden er holdt i en pæn rød nuance, og selvom det er tydeligt, at de gerne vil have dig til også at prøve deres forskellige spilleautomater, så farer du ikke vild i din jagt på bingorummene. Der er som sagt tre forskellige rum at vælge imellem, og der starter et nyt spil sådan cirka hvert tredje minut.

Inden du køber dine bingoplader, så kan du se, hvor mange spillere, der allerede har købt sig ind i spillet, hvornår det starter og selvfølgelig også prisen på bingopladen.

Det er med andre en fin og funktionel dansk bingohjemmeside. Eneste store minus er dog loadtiden. Den er simpel hen for ringe i forhold til gængs standard i dag.

Bemærk i øvrigt at der står NG Communications på kvitteringen, når du logger ind med NemID. Det er nemlig dette firma, der har licensen til at udbyde bingo på Hyggespil.dk.

Spil bingo på mobilen

Ja, mobilen er kommet for at blive. Du kan sagtens spille bingo på din lille skærm, men hånden på hjertet. Det er altså en bedre spiloplevelse på en ordentlig stor computerskærm ?? også hos Hyggespil.dk.

Der er ingen bingo app, som vi eksempelvis ser det hos Tombola. Du spiller i stedet direkte i mobilbrowseren, og det virker heldigvis fint nok. Det er dog ikke let at chatte, men så kan du jo koncentrere dig om at vinde i bingo i stedet.

Kampagner

Hyggespil.dk har en ganske fin velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Bemærk at bonussen skal spilles igennem 10 gange, før du kan udbetale pengene. Udover de ekstra penge får du også adgang til ugeblads Appen Pling, hvor du kan få den sidste nye sladder fra ind- og udland. Det er jo altid godt at holde sig orienteret.

Hyggespil.dk har også forskellige ugentlige kampagner, men husk altid at holde et vågent øje med gennemspilskravene på diverse tilbud. Det er sjældent helt så godt, som det lyder.

Lækkerier

Hyggespil.dk mener det alvorligt. Der er ikke mange andre spiludbydere på det danske marked, som har så meget gratis underholdning på deres side, som Allers spilunivers. Du kan ganske enkelt gå amok i krydsord og Sudoku uden det koster dig en rød reje. Deres bingotilbud er ikke gratis, men det er i hvert fald billigt. Pladeprisen starter på 40 ører og løber helt op i den svimlende sum af 2,40 kroner per bingoplade. Her kan de fleste altså godt være med, og er det ikke lige det, der er bingo??ens DNA?

Klik her hvis du vil have gratis bingoplader til dit eget bingoarrangement.

Samlet vurdering

Hyggespil.dk har måske nok ikke den bedste og mest fancy bingoklient på markedet, men siden går sine egne veje, og det skal Aller have ros for. Deres velkomsttilbud er i øvrigt ganske rimeligt især, hvis du er glad for ugeblade. Du får nemlig 2 måneders gratis foder til læsehesten i form af Pling Appen, hvor du kan læse alle dine favorit-ugeblade helt gratis.

 

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu