Download og print dine egne bingoplader her
Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Print bingoplader og spil bingo i privaten! Er du på udkig efter bingoplader, som du kan bruge til privat brug? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På Bingoplader.dk kan du nemlig downloade lige så mange bingoplader du orker, og så er det endda helt gratis!

Sådan printer du gratis bingoplader

Vi har gjort det superlet for dig at skaffe bingoplader til dit næste bingoarrangement. Pladerne er naturligvis med forskellige tal på ellers bliver din bingoaften helt sikkert en fuser.

Inden du går i gang, så skal du dog lige først have adgang til en printer, og det er også nok en god idé at huske at putte papir i, men har du styr på det, så kan du printe gratis bingoplader lige til du segner.

Først skal du dog downloade dine plader. Vælg det antal bingoplader du ønsker. Der er tre plader på hvert ark, og vi har lavet forskellige pakker, du frit kan vælge imellem.

Download og print 1 ark med 3 plader 🖨️

Download og print 3 ark med 9 plader 🖨️

Download og print 5 ark med 15 plader 🖨️

Download og print 8 ark med 24 plader 🖨️

Bingopladerne hentes ned på en PDF-fil. ?bn filen fra din computer, klik på PRINT og så er der bingo!

?nsker du blanke bingoplader, som du selv kan udfylde numre på? Dem finder du lige her:

Download og print blanke bingoplader 🖨️

Du er nu klar til en omgang bingo med Gamle Ole og alle dine andre venner. Eller det vil sige – næsten klar – der er nemlig flere ting du skal huske for at dit bingoarrangement bliver rigtig godt. Vi har derfor lavet en lille huskeliste med de vigtigste ting. 

 

Huskelisten til den perfekte bingoaften

Udover godt humør, så kræver det ikke så meget at afvikle et bingospil. Du skal selvfølgelig skaffe en pose ?? eller en tromle ?? med 90 numre i samt en oversigtsplade, hvor du kan lægge numrene på. Ellers bliver det umuligt for dig at afgøre om der er bingo eller ej.

Derudover skal du bruge nogle brikker ?? eller en såkaldt dupper ?? så dine gæster kan markere deres tal på pladen. Bruges der en duper, så kan pladen ikke bruges igen, så måske er det bedst at købe et bæger de der gule klassiske bingobrikker. Det koster ikke alverden, og de kan genbruges i al evighed, for det er vist endnu aldrig sket, at en bingobrik er slidt ned.

Mad og drikke er nok også en god idé, for man kan sagtens blive både tør i halsen og få rumlen i maven af at spille bingo. Slutteligt kommer vi jo heller ikke udenom præmierne. Den der med, at det bare gælder om at være med, den dur ikke i bingo. Her spiller man for at vinde, så du bliver nødt til at skaffe nogle gode præmier. De klassiske bingopræmier er alt fra halve grise over til chokolade og et halvt pund kaffe.

 

Huskelisten

✔️ Pose eller tromle med 90 numre

✔️ Oversigtsplade

✔️ Bingobrikker eller duper

✔️ Mad og drikke

✔️ Bingopræmier, fx chokolade eller en lækker økologisk bodylotion 

Har du styr på bingoreglerne?

Bare rolig du behøver ikke at læse tykke manualer for at spille bingo. Spillet er lige så simpelt, som det er sjovt!

Så snart alle har fået udleveret deres bingoplader kan du begynde spillet med at trække numre ét ad gangen. Den spiller der først får alle sine numre på en vandret række udfyldt, råber Bingo og vinder den første rækkegevinst. Herefter spiller man om to rækker og til sidst pladen fuld.

Har to eller flere spillere bingo på samme tid, kan de enten dele præmien eller I kan trække lod. Hvis I er rigtig mange med i spillet, så overvej at lave sidegevinster. Det giver en rigtig god stemning ved bordene, når du vinder præmier på din sidemakkers held.

God fornøjelse!

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

0 comments on "Print bingoplader – download og print bingoplader"