Spil bingo og banko i den lokale bankohal
Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Bingo er bare sjovest, når du spiller sammen med andre mennesker. Der findes velsagtens ikke andre spil, der i samme grad både byder på intens spænding, hygge og socialt samvær. Bingo kan bare noget som de færreste andre spil ikke kan hamle op med.

Hvis du ikke er overbevist, så kig en tur ned i din lokale bingoklub ?? eller bankohal ?? og så er du godt på vej mod en god oplevelse. Vi kan ikke love dig, at du vinder, men vi tør næsten godt garanteret, at du kommer til at hygge dig. Og hvem ved måske vinder du endda et nyt venskab. Det ville i så fald ikke være første gang, at der blev knyttet tætte venskaber i en bingoklub.

Er der forskel på en bingoklub og en bankohal?

Det korte svar er nej. Det er nøjagtigt det samme, men hvis vi skal være helt korrekte, så er det faktisk banko, man spiller i Danmark ?? også selvom vi råber bingo, når vi har pladen fuld. Forskellen på bingo og banko er antallet af numre på pladen. I bingo er der 75 numre og bingopladen er firkantet, mens der er 90 numre i banko, og her er pladen aflang.

Hvis du vil læse mere om bingo??ens historie og forskellen på bingo og banko, så er der masser af spændende artikler på nettet om emnet.

Skal man være medlem for at spille i en bankohal?

Ifølge reglerne skal du tegne medlemskab for at spille i en bingoklub med pengeindsatser. Det koster typisk 50 kroner for et år, så det er ikke noget du bliver ruineret af. De fleste bingoklubber tilbyder dog et midlertidigt gæstemedlemskab, som du får i døren. Det gælder kun på dagen, men er til gengæld gratis.

Mange bankohaller har i øvrigt ekstra trækninger på medlemsnumrene, så hvis du alligevel har planer om at komme igen, så kan det altså godt betale sig at få fingrene i ret rigtigt medlemskab til klubben.

Hvis du ikke kan vente på, at din bingoklub åbner, så kan du heldigvis også spille online bingo.

Live bingo og banko over hele landet

Der er ingen der kender det præcise antal bingo- og bankoklubber i Danmark, men der er saftsuseme mange. Desværre er det de færreste af dem, der har en hjemmeside, så det kan være noget besværligt at finde frem til dem. Men hold øje med lokalavisen. Bankoklubberne reklamerer nemlig ofte for deres næste arrangementer.

Alternativt finder du en stor oversigt over bingoklubber og bankohaller i hele Danmark inde på 7.dk, som har en masse spændende artikler til spillefugle.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

0 comments on "Spil bingo i din lokale bankohal"