Download og print dine egne bankoplader her
Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Skal du spille et slag banko i aften, så vil vi gerne stikke dig en plade ?? eller flere. Du kan faktisk printe lige så mange bankoplader, som du lyster, og det er endda helt gratis!

Men inden du downloader vores bankoplader, så skal vi lige have en lille snak om forskellen på bingo og banko. For du ved godt, at der er forskel ikke sandt?

Stor forskel på bingoplader og bankoplader

I Danmark spiller vi næsten udelukkende Banko, selvom mange stadig insisterer på at kalde det for bingo. Forskellen på bingo og banko er antallet af numre på pladen. I den engelsktalende del af verden, spiller man bingo med 75 numre, og her er bingopladen firkantet med 5 x 5 rækker og et blankt felt inde i midten.

I Danmark er vi vilde med Gamle Ole, så der skal være 90 numre på vores plader, ellers dur det bare ikke. Derfor spiller vi med bankoplader også selvom du måske råber BINGO, når du får pladen fuld. Bankopladen er i øvrigt aflang og med tre rækker med fem tal på hver.

Derfor er der også flere præmier i bingo end der er i banko. Man kan sige, at du kun kan vinde tre gevinster på en bankoplade, mens du kan hive fem gevinster hjem på en bingoplade.

Der er også forskel på, hvordan numrene bliver råbt op i bingo og i banko. På en bankoplade er der ingen hjælp at hente, når du skal finde dit tal. Det er der til gengæld i bingo, for her siger opråberen eksempelvis N-26, hvilket betyder, at du kan finde tallet på række N ?? hvis du altså er heldig.

Med andre ord spiller vi i Danmark banko, og du skal derfor downloade vores bankoplader.

Sådan downloader du dine bankoplader

Bankopladerne hentes ned som en PDF-fil. ?bn filen fra din computer, klik på PRINT og du er klar til banko med vennerne.

Først skal du dog lige downloade det antal bankoplader du ønsker. Der er tre plader på hvert ark, og vi har lavet forskellige pakker, du frit kan vælge imellem.

Download og print 1 ark med 3 plader 🖨️

Download og print 3 ark med 9 plader 🖨️

Download og print 5 ark med 15 plader 🖨️

Download og print 8 ark med 24 plader 🖨️

På hvert ark er der tre bankoplader. Frem med saksen klip dem ud og giv dem til dine gæster.

?nsker du selv at udfylde dine bankoplader? Du finder nogle blanke bankoplader her:

Download og print blanke bankoplader 🖨️

Sørg for at printeren er tilkoblet computeren og at der er papir i. Bankopladerne er naturligvis med forskellige tal på ellers bliver bingo ?? eller banko ?? aftenen helt ikke særlig hyggelig.

Her kan du spille ægte bingo

Hvis du tror der er mere held i bingo med 75 numre, så findes der mange steder på nettet, hvor du kan spille ægte bingo – altså den variant med den firkantede plade.

Vi anbefaler Maria Bingo for her kan du vinde en Bingo Jackpot på mere end 1 million kroner.

Læs vores anmeldelser af forskellige online bingoudbydere her.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu