Unibet Bingo er den populære spiludbyders online bingo produkt

Unibet Bingo

14 dages gratis bingo spil i Centre Court

Den populære spiludbyder er på banen med bingo
  • Dansk produkt
  • Hjemmeside & bingolobby
  • Mobil app
  • Lækkerier
  • Kampagner
4.5

Opsummering

En af Danmarks mest populære spiludbydere har naturligvis også bingo på programmet. Spiludbyderen som du kender fra et hav af TV-reklamer, FCK-sponsoratet, Brian Laudrup som ambassadør osv. leverer også et knaldstærkt bingoprodukt. Som det er tilfældet med Maria Casino, så kan du her jagte landets største bingojackpot – og den kan være en formue værd.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Anmeldelse af Unibet bingo

Unibet er en af verdens største spiludbydere, og selvfølgelig har de bingo på programmet. Bingo softwaren er udviklet af den fremadstormende svenske spilproducent Relax Gaming, og spillene foregår også på deres internationale bingonetværk. Det betyder, at du spiller bingo mod spillere fra andre lande, og derfor er præmiepuljerne virkelig store hos Unibet Bingo.

Den største Bingo Jackpot hos Unibet er på minimum 1 mio. danske kroner, og den kan du vinde for en rund 10??er, hvis du altså har en god portion held i sprøjten.

Unibet Bingo har været aktiv på det danske marked fra det sekund bingo blev liberaliseret i den 31. januar 2019.

Dansk produkt

Unibet bingo er internationalt i sit udtryk, og det er udviklet af Relax Gaming med hovedsæde på den anden side af sundet ovre i Malmø. Bingorummene har derfor engelske navne, men præmierne er i danske kroner, og du kan blive ægte bingo-millionær, hvis du får pladen fuld inden for Jackpot ordinalen.

Bingo Chat
Det er muligt at chatte med andre spillere, men i realiteten er der ingen der gør det. Det er synd og skam, men det ville nok hjælpe en hel del på sagerne, hvis de fik ansat nogle danske chatværter til at sprede glæde i chatten. Bingo er nemlig først og fremmest et socialt spil, og derfor er chatten altså en vigtig ingrediens.

Hjemmeside og bingolobby

Unibet Bingo er top professionel ligesom firmaets andre produkter. Det er let at finde rundt, og du kan hele tiden se, hvornår et nyt spil starter. Og der er mange bingospil at vælge imellem, og der er også noget for enhver pengepung. De dyreste plader koster 10 kroner, men så kan du også vinde over 1 mio. danske kroner på et pletskud.

Spil bingo på mobilen

Selvfølgelig. Bingo på mobilen fungerer rigtig fint hos Unibet Bingo. Det er godt nok ret besværligt i forhold til chatten, men den er alligevel helt død, så det går fint nok foruden. Spillene afvikles let, og du kan godt følge med selv på en lille smartphone skærm.

Kampagner

Unibet har virkelig et stort marketingbudget, og der bliver også brugt en del penge på sjove bingokampagner. Tjek de nyeste kampagner inden på bingosiden.

Lækkerier fra Unibet Bingo

Hvis vi skal fremhæve én ting ved dette bingoprodukt, så må det være deres store Jackpot. Den finder du inde i Thrill rummet, og det er uden sammenligning den største Bingo Jackpot i Danmark. Hurra for den og held og lykke med at snuppe den. Jackpotten er progressiv, så den vokser hele tiden!

Samlet vurdering af Unibet Bingo

Unibet Bingo er et klasseprodukt. Du spiller bingo i netværksrum, så du støder på spillere fra andre lande. Det betyder, at præmiepuljerne er meget store, men det er selvfølgelig også en bagside af medaljen. Jo flere spillere der er med desto sværere bliver det at vinde. Men råber du BINGO herinde, så får du som regel en rigtig fin præmie!

 

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu