Tombola er en relativt ny bingoudbyder på det danske marked

Tombola

Få 500 kr. i velkomstbonus

Tombola byder på masser af bingo i friske omgivelser
  • Dansk produkt
  • Hjemmeside & bingolobby
  • Mobil app
  • Lækkerier
  • Kampagner
3.9

Samlet bedømmelse af Tombola Bingo

Tombola er med afstand den største og mest populære bingoudbyder i hjemlandet Storbritannien. Spiludbyderen er nu klar til at indtage det danske marked med et flot og frisk produkt. Bingochatten er i særklasse og spilafviklingen kører sublimt. Vi ser et stort potentiale i Tombola.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Anmeldelse af Tombola.dk

Hvad har Tombola at gøre med bingo, tænker du måske? Tja, en hel de, faktisk er Tombola en af verdens absolut førende bingoudbydere. De er bingokongen af hele England, og der findes stort set ikke en engelsk husmor, som ikke har spillet bingo her.

I Danmark lancerede Tombola deres nye bingoside i 2018 og foreløbig er det kun med et enkelt bingorum. Det fungerer til gengæld super godt, og der er flere forskellige ugentlige kampagner, hvor præmiepuljerne får et ordentlig los i den rigtige retning. Derudover satser Tombola benhårdt på deres chatværter. De ved hvor vigtige det sociale element er for bingo, så her er hyggen og underholdningen i højsædet.

Tombola har en meget ansvarlig profil, så prisen på bingoplader er lav (1 krone), og der er loft på, hvor mange bingoplader du må købe til hvert enkelt spil (max 20 plader). Der spilles bingo med 90 numre ?? det er faktisk det vi kalder banko, men pladerne er firkantede, så det er lidt anderledes end du er vant til. Der starter et nyt spil hver 5. minut, så der er både tid til at hente frisk kaffe og slå en streg på det lille hus.

Dansk produkt

Tombola kalder sig selv for Danmarks hyggeligste bingosite, og det er helt sikkert også et hyggeligt sted at spille. Softwaren er ikke dansk ?? den er britisk ?? men den er virkelig god, overskuelig og driftssikker uanset om du spiller på computeren eller på din smartphone eller tablet.

Derudover vil vi fremhæve deres bingochat. Den er bare virkelig god, og da de samtidigt har ansat søde danske chatværter, kan man næsten ikke forlange mere. Det skulle da lige være en oversigt over, hvornår de er på arbejde. Det er nemlig ikke helt til at blive klog på. Det plejer dog at være om aftenen, så log ind ved 20-tiden og så skal du nok rende ind i dem.

Tombola driver også en dansksproget blog, hvor de skriver om bingo og om alle deres danske vindere. Der er også nyt om kampagner og konkurrencer, så det kan godt betale sig at læse med en gang imellem.

Bingo chatten

Hatten af for en god dansk bingochat. Her er chatværter på hver aften, og de er gode til at sprede hygge og er med til at sikre en god stemning for alle. Nogle gange har de også lidt præmier med at dele ud af, og så kan det jo næsten ikke blive bedre. Hvis du kan lide det sociale element i bingo, så er Tombola helt sikkert også noget for dig!

Hjemmeside og bingolobby

Tombola har en stilren og meget enkel hjemmeside. Her er ikke så mange dikkedarer, og det bør der heller ikke være, når nu der kun er et bingorum at vælge imellem. Som den eneste bingoudbyder har Tombola valgt at satse 100% på bingo, så der er ingen spilleautomater eller andet forstyrrende på siden. Det er faktisk et plus, for det kan godt fjerne fokus med alle de blinkende spilleautomater, som man ser hos de andre bingosider. Læs mere om online bingo her.

Endelig vil vi igen slå et slag for bingochatten hos Tombola. Den er stor og har fået en prominent plads på siden. Det er godt, og der er tydeligt, at spillerne har taget hjemmesiden til sig. Der er altid gang i bingochatten også på tidspunkter, hvor chatværterne ikke er på arbejde.

Husk du sagtens kan spille bingo uden at chatte. Det er kun et tilbud ikke en forudsætning for at få adgang til bingorummet.

Spil bingo på mobilen

Hvad enten du sidder med en iPhone eller Android telefon i hånden, så kan du sagtens spille bingo hos hos Tombola. Du skal ikke downloade en app, men bare spille direkte i din mobilbrowser og så er du hurtigt i selskab med Gamle Ole og alle de andre baryler i bingoland. Vidste du i øvrigt, at du findes kæleord for næsten alle tal i bingo. Prøv bare at se lige her.

Kampagner

Tombola har et virkelig godt velkomsttilbud. Du får hele 200% på dit første indskud op til 500 kroner, som du så får ekstra at købe plader for. Derudover kører denne bingoudbyder ugentlige kampagner, hvor de booster præmiepuljerne typisk om aftenen, hvor der er flest spillere på siden. Læs mere om online bingo her.

Du kan også være heldig, at chatværterne har taget gaveposen med på arbejde. Der er tit forskellige konkurrence i chatten, hvor du kan vinde gavekort, kontanter eller andet godt. Tilmeld dig, Tombola nyhedsbrevet, så får du besked om den slags i god tid inden det går løs.

Lækkerier fra Tombola

Tombola er bingo. Her er ingen svinkeærinder. Der er kun bingo, og den er sågar en god variant af slagsen. Hjemmesiden fungerer upåklageligt, og der er lige vilkår for alle spillere. Dem med flest penge, kan således ikke købe flere plader end andre, og det synes vi egentlig er ret godt. Hver spiller kan maksimalt købe 20 bingoplader til hvert spil. Derudover har selskabet ansat søde chatværter, hvilket er et kæmpe plus i vores bog.

Samlet vurdering

Tombola gør det bare virkelig godt på mange parametre. Her er mange ugentlige kampagner. Billige bingospil til 1 krone pladen og søde chatværter, der hygger om spillerne. Kæmpe anbefaling herfra!

 

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu