Spilnu bingo byder på en flot egenproduceret software

Spilnu Bingo

Få 100 kr. i velkomstbonus

Spil bingo i danske og hyggelige omgivelser
  • Dansk produkt
  • Hjemmeside & bingolobby
  • Mobil app
  • Lækkerier fra Spilnu Bingo
  • Kampagner
4.1

Samlet bedømmelse af Spilnu Bingo

Spilnu.dk kender du måske bedst fra de mange TV-reklamer for spiludbyderens online casino. Når du opretter dig som kunde hos Spilnu Bingo har du naturligvis også adgang til de mange egenproducerede spilleautomater. Spilnu Bingo byder også på en egenproduceret bingoplatform, og den overbeviser på mange måder. Vi kan klart anbefale at tjekke den flotte software ud.

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

Anmeldelse af Spilnu bingo

Med rødder i Aalborg har folkene bag Spilnu endnu engang lavet et fremragende produkt, der kan sagtens kan måle sig med de store internationale konkurrenter. Spilnu Bingo er helt unikt, og de har udviklet deres helt egen bingo Jackpot, som er meget sjovere for spillerne end de klassiske Jackpots, vi ser hos andre bingoudbydere.

Du kender måske allerede Spilnu fra deres sjove Spilleautomater, og hvis du kan lide dem, så kan du helt sikkert også lide dette helt nye bingospil på nettet. Spilnu Bingo gik i luften i 2019 og er således den nyeste bingoudbyder på det danske marked. Bingo softwaren er lavet af Cego.

Dansk produkt

Så bliver det ikke mere dansk. Spilnu Bingo er danskproduceret og udviklet og det er med de danske bingospillere for øje. Bingoproduktet er frisk, morderne og yderst underholdende at spille. Her finder du ingen mærkelige engelske udtryk eller forkortelser. Det er pæredansk bingo, når det er allerbedst! Hvis du vil mestre alle de rigtige bingoudtryk, så må du hellere læse denne artikel om dansk bingo slang.

Bingo Chatten

Det eneste minus ved denne spiludbyder er, at de ikke har prioriteret bingochatten. Det er den, der gør det sjovt at spille, og man sidder virkelig og savner et par søde chatværter til at peppe stemningen i vejret.

Hjemmeside og bingolobby

Ligesom hos storebroren Spilnu.dk, så er Spilnu Bingo holdt i friske farver og det er virkelig let at finde rundt på siden. Navigationen er i top, og du er aldrig mere end et klik fra at få gang i et spille bingo, hvor du kan vinde en Jackpot på 25.000 kroner.

Spil bingo på mobilen

Ja, naturligvis. Spilnu Bingo er med på noderne, så du kan sagtens sidde i toget eller stå i køen i Netto og råbe Bingo med din smartphone i hånden.

Kampagner

Folkene bag Spilnu bingo tror så meget på deres bingo, at de ikke har fundet det nødvendigt at lave bingo kampagner til deres spillere. Det er lidt synd, synes vi, men måske det kommer engang i fremtiden, når flere spillere får øjnene op for denne underholdende bingoside.

Lækkerier

Vi kommer ikke udenom, at Spilnu Bingo Jackpot er helt unik. Hver eneste gang du får pladen fuld, så har du chancen for at ramme Jackpotten på 25.000 kroner  ?? eller Megapræmien som den kaldes derinde.

Samlet vurdering

Spilnu Bingo er et friskt pust i bingoverdenen, og vi er helt sikre på, at deres danske bingoprodukt kommer til at tage danskerne med storm. Men måske det vil gå lidt hurtigere, hvis de smed lidt kampagnekroner i puljen og hyrede et par søde chatværter.

 

Dette indlæg indeholder annoncelinks ? Regler og vilkår gælder ? 18+ ? Spil med omtanke ? StopSpillet.dk ? Rofus.nu

0 comments on "Spilnu Bingo"