Danske Spil Bingo er landets største bingoudbyder

Danske Spil Bingo

Spil gratis bingo i 14 dage

Danske Spil Bingo er landets største online bingorum
  • Dansk produkt
  • Hjemmeside & bingolobby
  • Mobil app
  • Lækkerier
  • Kampagner
4.5

Samlet bedømmelse af Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo er Danmarks største online bingorum. Samlet set er det et ganske flot produkt som det tidligere statsmonopol præsenterer på bingofronten. Vi vil gerne fremhæve den fremragende bingochat, et varieret udbud af tilbud og kampagner og en lang række jackpots.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dkRofus.nu

Anmeldelse af Danske Spil Bingo

Du kommer ikke udenom Danske Spil, når vi snakker om bingo på nettet. Danske Spil Bingo er simpelt hen Danmarks førende bingoside, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest har bingo i mange år været et monopolspil, hvilket betød, at Danske Spil var de eneste, som måtte udbyde spillet på nettet. Det gav en helt naturlig fordel, da bingomarkedet blev liberaliseret i 2018. Danske Spil Bingo var simpelthen langt foran konkurrenterne i forhold til antal spillere i databasen.

Tidligere havde eksempelvis Maria Bingo været aktiv på det danske marked, men det var vist ikke helt lovligt. Det blev det heldigvis i 2018, hvor markedet endelig blev liberaliseret, for konkurrence er en god ting – i hvert fald for spillerne.

Jo flere spillere, du har, desto flere penge har du også til at investere i produktet, kampagnerne og spillerne. Danske Spil er klart det bingosite herhjemme, som har flest aktive spillere, og det kan samtidigt ses på præmiepuljerne. De er som regel tilsvarende højere, da præmierne jo bliver fastsat på baggrund af det antal bingoplader, der er købt til spillet.

Bingoproduktet er leveret af MicroGaming, som er verdens største bingoleverandør, så der er styr på sagerne. Danske Spil holder til på Korsdalsvej i Brøndbyøster og koncernen driver både Danske Licens Spil (Casino, Oddset, Bingo og Poker) samt Danske Lotteri (Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto, Keno og Quick skrabelodder)

Dansk produkt

Danske Spil er ejet af den danske stat, og selvom alle bingoudbydere gør meget ud af at fortælle spillerne om, hvor danske de er, så er der ikke mange der kan måle sig med Danske Spil, når det kommer til det danske. Ligesom med alle Danske Spils andre produkter, så emmer danske Spil Bingo af danskhed.

Derfor har man også valgt at drive ikke bare et, men to eksklusive danske bingorum ved siden af deres fire internationale netværksrum. I de danske rum – Stjernedrys og Gamle Ole – finder du dansk chat og danske chatværter, og der er daglige attraktive kampagner kun for danske spillere.

Danske Spil tilbyder også Velkomstbingo til alle deres nye kunder. Her kan du spille gratis bingo om rigtige penge i de første 14 dage efter du opretter din spillekonto. Det er faktisk et ret godt tilbud, for der er mange gratis penge at vinde, hvis du giver gas derinde.

Endelig har Danske Spil ansat en hel hær af danske kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med både stort og småt både på telefon og e-mail hver dag fra 09.00 til 23.00.

Bingo chatten

Vi er ikke bange for at kåre Danske Spils Bingochat for landets bedste, for det er lige netop, hvad den er!

Hver dag fra 16-24 sidder du søde chatværter inde i chatten og sørger for at alle føler sig velkomne. De svarer på spørgsmål, underholder og deler en masse præmier ud i forskellige quizzer og andre konkurrencer. Der er faktisk en lille håndfuld konkurrencer, hvor du kan vinde bingoplader eller kontanter hver eneste time. Det er knageme et godt tiltag, og det er ikke så underligt, at langt de fleste bingospillere foretrækker at spille herinde.

I netværksrummene er ingen dansk chat, men her er der til gengæld ofte meget høje præmier, så hvis du er ligeglad med det sociale element i bingo, så kan du hoppe herind og vinde stort i stedet.

Bingochatværterne er også på i weekenden fra klokken 12.00 til 24.00. Du kan læse meget mere om Danske Spil Bingo chatværterne her.

Hjemmeside og bingolobby

Det er tydeligt, at Danske Spil ikke mangler penge. Der er virkelig kræset om detaljerne, og Danske Spils Bingo-hjemmeside er næsten et helt bingounivers. Det er virkelig intuitivt let at finde frem til de forskellige bingorum, men der også gjort en hel del ud af at forklare de mange forskellige features på en ordentlig måde.

På hjemmesiden kan du således læse om de forskellige Jackpots, forskellen på de forskellige bingorum og Jackpotter, og så er der en fin lille præsentation af hver eneste chatvært. Det er altså en god og gennemtænkt service.

Der er som nævnt seks forskellige bingorum hos Danske Spil – to danske og fire internationale. Alle rum har egen Jackpot og der er forskellige pladepriser alt efter, hvilket rum du ønsker at spille i. Det dyreste rum er Stjernedrys (19 kroner per plade), men det er også her der er sjovest at være.

Spil bingo på mobilen

Hos Danske Spil kan du sagtens spille bingo på mobilen – hvis det altså er en smartphone. Du kommer ikke til at råbe bingo med din gamle Nokia 3310, så nu ved du det. Du spiller direkte i mobilbrowseren, og det fungerer upåklageligt. Vi havde nu nok håbet, at landets største bingoudbyder fik lavet en rigtig lækker bingo app, men det altså ikke blevet til endnu.

I forhold til bingochatten så er bingo på mobilen ikke noget godt valg. Det bliver simpelthen for småt til vores smag.

Kampagner

Der er ingen der kommer i nærheden af Danske Spil, når vi snakker om bingokampagner. Danske Spil er klart den bingoudbyder, der bruger flest penge på konkurrencer. Der er mange forskellige kampagner hver eneste uge – faktisk ofte mange forskellige hver eneste dag – så der er virkelig noget at komme efter.

Inde i bingochatten bliver der også delt et hav af præmier ud hver dag. Det sker tre-fire gange i timen i den periode chatværterne er aktive.

Nye bingospillere får 14 dages gratis bingo inde i Velkomstrummet. Det er en god start på din online bingokarriere. Vi anbefaler desuden, at du samtidigt tilmelder dig Danske Spils bingonyhedsmail, for så går du aldrig glip af en god kampagne.

Lækkerier

Der er meget lækkert hos Danske Spil Bingo, men hvis vi skal fremhæve én ting, så må det være deres yderst velfungerende bingochat. Det er klart den bedste bingochat i kongeriget ikke mindst takket være de søde chatværter.

Vi får dog også lyst til at rose Danske Spil Bingo for deres mange kampagner. Det er god stil, at de giver så meget tilbage til spillerne!

Samlet vurdering

Danske Spil Bingo var det første online bingorum i Danmark, og den dag i dag er de stadig markedsleder takket være deres store bingoudbud. Her er seks forskellige bingorum, jackpots i alle prisklasser og en bingochat der bidrager med en masse hygge og underholdning.

Danske Spil Bingo får vores varmeste anbefaling!

 

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dkRofus.nu